Bestuursleden

Graag willen wij onszelf aan je voorstellen.

Coby van Deursen

Secretaris

Mijn naam is Coby van Deursen en ik woon zo´n 23 jaar in Barendrecht. De ontwikkeling van de Sleutelwerkplaats heb ik van het begin af aan mee mogen maken.

Jos Huijgen en daarmee het Jongerenwerk vanuit De Sleutelwerkplaats heb ik voor het eerst leren kennen in de periode dat ik wethouder jeugd in onze gemeente Barendrecht mocht zijn. Momenteel ben ik raadslid en in die rol hou ik mij ondermeer bezig met de vele aspecten op het gebied van wet en regelgeving in en rondom het onderwijs en jeugdbeleid.

Sinds 1 april 2011 voer ik met veel plezier als bestuurslid van de St. JBB de secretarisfunctie uit.

Communicatie

Mijn naam is Will van Gorp en ik woon op dit moment zo’n 7 jaar met veel plezier in de Gemeente Barendrecht.

Ik heb tot nu toe altijd gewerkt binnen de gezondheidszorg, waarvan de laatste jaren als manager vastgoed, Mijn taak was het zoeken, kopen, huren of laten bouwen van woningen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Sinds januari 2011 werk ik niet meer en heb daardoor veel vrije tijd. Een klein deel van die tijd besteed ik sinds kort aan de stichting Jongere Begeleiding Barendrecht. Mijn taak is de communicatie te verzorgen.

En een van de eerste taken was het laten bouwen van een nieuwe website, waarvan ik hoop dat deze jullie aanspreekt.

Penningmeester

Mijn naam is Chris Noordam  en ik woon bijna 10 jaar in Barendrecht.

Mijn passie is het coachen van (jonge) mensen die met ambitie en hoge waarden en normen het beste uit zichzelf willen halen. In 2003 zijn we toen gestart met de Barendrecht Academy. Vele studenten uit onze regio gingen bedrijven bezoeken en meedenken met de ondernemer over kansen en uitdagingen.

Ik richt mij als ondernemer op het leggen van duurzame verbindingen tussen mensen in de regio Rijnmond. Die zijn werkzaam in een onderneming,  in het onderwijs, in overheid, gemeente of onderzoeksinstelling. Ik probeer dan die te koppelen aan ouderen (die als leermeester/coach kunnen werken met jongeren). De sleutelwerkplaats is daar zeer geschikt voor.

Samenwerken in duurzame coöperaties waarin we meer bewust onbenutte kwaliteiten echt gaan gebruiken: dat is onze toekomst.

Sinds begin 2011 ben ik penningmeester en bestuurslid van de Stichting JBB.

 

Onderwijs/Fondsen

Mijn naam is Elly Bieren en ik woon ruim 36 jaar in Barendrecht.
Toen een dorp met 12.000 inwoners. Met interesse heb ik de
bouwactiviteiten gevolgd de afgelopen jaren.

De afgelopen 15 jaar heb ik gewerkt als personeelsadviseur in het MBO onderwijs.
Door Jos Huijgen ben ik gevraagd voor het nieuwe bestuur. Sinds april 2011 ben ik als bestuurslid verbonden aan JBB.
Inmiddels heeft JBB met behulp van een fonds (donatie) en Jos als drijvende kracht, een loungebus (voor meisjes) opgeknapt die op gezette tijden door Barendrecht toert.

Graag wil ik een aandeel leveren voor de jongeren die we via JBB een handje helpen, in het volgen van een opleiding in de techniek en begeleiden richting arbeidsmarkt.

Ondernemer

Mijn naam is Jos Huijgen

Voorzitter

Mijn naam is Lilliana Benjumea