Barbeque-avond met de jongere en genodigden uit het netwerk van J.B.B

Beste Jos, familie en vrienden.

DE bb 2 op 13 juli WAS ZEER GESLAAGD. DE STEMMING ZAT ER GOED IN. PA HUIJGEN DACHT even toen hij kwam aanrijden DAT DE SCHUUR IN BRANDSTOND MAAR HET WAS DE BARBEQUE. De jongens hadden het goed voor elkaar. De stemming zat er goed in en er werd gezellig gedanst.
Een prima initiatief, hopelijk krijgen jullie op korte termijn nog meer support om de wilde plannen ook te kunnen realiseren. Iedereen moet daar voor zijn steentje bijdragen en zijn goede wil tonen. Dat het een lastig uitgangspunt is duidelijk maar langs de moeilijkste paadjes staan vaak de mooiste bloemen.

Jos veel succes met je team het kan alleen maar beter worden. Werk aan de eigenwaarde van de mensen en zorg dat ze weer een beetje houvast krijgen in deze roerige maatschappij. Dat is jou wel toe vertrouwd. Elk paard struikelt wel eens maar dat wil nog niet zeggen dat het kreupel is. Maar zonder discipline en doorzetting geen gladiolen!
Wij onderzoeken binnen het netwerk wie wat voor jullie kan doen,

Veel succes en realiseer je dat een normale onderneming momenteel alle zeilen moet bijzetten om te overleven. Alleen goede wil is niet voldoende, de kassa moet ook zo nu en dan rinkelen anders kan je het niet volhouden.
Succes en we blijven je volgen. Heb één accu, gel voor de boot voor je, kom deze binnenkort brengen.

Bedankt,

Hans en Dirk